Thursday, September 28, 2006

Pipoja pukkaa

Edellistä viestiä kirjoittaessani vallinnut neulekriisi on lauennut. :) Pakollinen purkaminen jatkui hallitusti, ja jo syntymään päässeet langanpäät ovat uskoakseni hallinnassa. Sivusauma on silti yhä työn alla. Kuten arvaatte, täytyy motivaation olla riittävä, tähtien oikeassa asemassa, valaistuksen optimaalinen jne. ennen kuin tuollaisiin viimeistelytehtäviin ryhtyy... ;)

Olen oivaltanut pienten, ns. välitöiden ihanuuden. Kun neule Butterflysta on ollut tekeillä pitkään, on piristävää saada valmiiksi jotain ihan muutaman illan aikana. Ymmärrykseni/kokemusmaailmani on laajentunut myös sikäli, että oheinen Odessa-pipo on tehty Novitan Tennesseestä, langasta jota en ole tullut koskaan aiemmin käyttäneeksi. No, mukavalle langalle vaikutti, yhteisiä hetkiä piisannee jatkossa. :)


Eikä siinä vielä kaikki. ;) Hankin Addin bambupuikot, joita käytinkin Odessa-pipon tekoon. Kokemus oli ihan myönteinen, lisääkin bambuisia voisi hankkia. Bambuvirkkuukoukkuja ei kuitenkaan koskaan, niiden kestämiseen en omassa käytössäni usko. :D

Seuraava pipo on Zitron Loftista (väri 525), kutakuinkin samalla ohjeella kuin aiempi Hippy-pipo. Pehmoinen, suloinen lanka, jonka jämällä voisi tehdä pienimuotoisia huovutuskokeiluja. Pipoon meni lankaa vajaat kaksi kerää (á 50 g), koukkuna nro 6.

4 comments:

Pia Nore said...

Tsemppiä marinoitumassa olleen neuleen viimeistelyyn!

Pia Nore said...

Tsemppiä marinoitumassa olleen neuleen viimeistelyyn!

Sylvi said...

Kiitos. Kyllä se tästä, pienin askelin, yksi ommel kerrallaan... :)

Anonymous said...

Saa Johannes kyllä myydä aika paljon jotta saa messupaikan maksettua. Mutta lankaa olikin tällä kertaa niin paljon, että meinasi koko mies hukkua lankojen joukkoon.