Saturday, June 13, 2009

KIP-tunnelmissa

Osanottajia Iisalmen KIP-päivään oli yhteensä neljä kappaletta, mikä on tiedotuksen määrä huomioiden oikein positiivinen lopputulos. Aurinko ei hellinyt, mutta toisaalta sadekaan ei ollut kiusana. Sen verran koleaa kuitenkin oli, että kankku meinasi Kalapojan luona viilentyä hieman liikaa.

Usea ohikulkija kommentoi jollakin tavoin käsitöitämme, esim. valitellen sitä, ettei neulominen kuulu omiin taitoihin. Juttusilla kävi myös Eläkeliiton Iisalmen yhdistyksen puheenjohtaja Raija Haahtela, joka kertoi, että pyrkimystä neuletapaamisten pitämiseen on ollut Iisalmessa jo muutama vuosi sitten, mutta toiminta ei tuolloin ottanut ns. tulta alleen. Toivottavasti nyt olisi toisin. Pohdintaan vielä jäi, mikä olisi syksyllä paras paikka kokoontua.

Kiitokset mukavasta seurasta Eilalle, Kikille ja riitulle. Jäämme odottamaan mielenkiinnolla maanantain Iisalmen sanomia... ;)

3 comments:

Eila said...

Kiitos sinullekin, olihan kivaa tavata ja nähdään taas syksymmmällä.
Lasten mielestä erittäin noloa että paikallislehti teki jutun, kauhulla kyllä itsekin ajattelen, mulla on taipumus epäonnistua kuvissa...

Kiki,purkaja said...

Kiitos mukavasta seurasta!

Kiki,purkaja said...

Pääsimme myös lehden nettiversioon
http://www.iisalmensanomat.fi/uutiset/yla-savo/yl%C3%A4-savo-neuloi-muun-maailman-mukana/456596