Friday, September 04, 2009

Löytöjä

Asuinpaikkanamme on maatila, jonka pihapiirissä on jos jonkinlaista rakennusta. Yhden aitan sisältä löytyy sekalaisen romppeen joukosta tällainenkin.


Rukin kyljessä on haalistunut paperinpala, joka osin on yhä luettavissa. Erottuneiden tekstinpätkien ja googlettamisen perusteella rukki on ilmeisesti vammalalaisen Kiikan kehruurukkitehtaan ja Aaro Kaukosen tuotantoa. En ole toistaiseksi kokenut mitään intohimoja kehräämistä kohtaan, joten rukki jatkaa horrostaan aitassa. Hienolta tuntuisi kieltämättä tuollaista kapinetta käyttää, joskin jonkin verran entisöintiäkin joutuisi tekemään, ennen kuin kehruu olisi mahdollista.

5 comments:

Tikrunmami said...

Vau, teiltähän löytyy oikeita aarteita!

Kiki,purkaja said...

Hienon löydön olet tehnyt.
Aloitellaan neuletapaamiset tiistaina 29.9. klo 16.30 Lapinlahden käsityökeskuksessa os. Juhani Ahon tie 6 (kaunis keltainen puutalo) sovitaan sitten miten jatketaan.

Neiti Huu said...

vau, aika hieno löytö! Jos tilaa joskus löytyy niin ihan "koristeenakin" voisi pitää tuota. :) Ellei se ole vaarallinen pienelle juoksijalle... :/

Sylvi said...

Jos vanhempien naapurissakin rukki on säilynyt jo vuosia tuvan seinustalla, niin ehkä meidänkin tulevassa olohuoneessa... Harkitaan. :)

ArualMaria said...

Oi tahtoo kans tollasen - ja oppia käyttämään sitä... :-)