Saturday, August 19, 2006

Syksy!

Takana viikon verran koulua. Hieman totuttautumista on ollut, lukujärjestyksen lukeminen on osoittautunut kuukausien tauon jälkeen yllättävän haastelliseksi, joten perjantaina saavuin seminaariin 10 minuuttia myöhässä. Aikaa siitä, kun nousin sängystä oli tuolloin kulunut 25 minuuttia... ;) Sikäli olen ajoissa, että tein viikolla hankintoja mahdollisia joululahjoja varten. Butterfly-neule melko kesäisenä voisi siis pian jäädä hautumaan, kun viritän puikoille jotain muuta... :)















Opiskelu on monella tapaa työn tekoa mukavampaa, esimerkiksi siksi, että luennoilla voi viihdyttää itseään neulomalla, tai virkkaamalla, mikä ei työssäni valitettavasti onnistu. Butterfly-neule on siis edennyt tasaisen varmasti, enemmän kuin millään aikaisemmalla viikolla. Takakappale on silti yhä työn alla.
















Oheiset pikkuasusteet olen tehnyt neiti X:ää varten. Lankana Regia Silk, joka oli todella kivaa neulottavaa. Malli Modasta, n:o 1/2006.

Ensi viikonloppuna kaupungissamme on Elonkorjuujuhlat. Viipurinrinkelit ja lakut jäänevät väliin, mutta jos Johanneksen pellavillavaa tulee vastaan, voi kukkaron nyörit hyvinkin aueta. :)

EDIT: Regia Silkin 50 g:n kerästä ei myssyn ja tossujen jälkeen jäänyt kuin pieni nykerö lankaa... Riitti siis juuri sopivasti :)

No comments: