Thursday, May 28, 2009

Projekteja pukkaa

Näin aikuiselämässä (eli säännöllisessä päivätyössä käydessä) vaaditaan ainakin minulta todellista panostamista, jotta kunnollisille harrastuksille jäisi aikaa. Illat ja viikonloput ovat valitettavan nopsia kulumaan... Netissä surffausta, niin viihdyttävää kuin se onkin, en oikein laske näihin kunnollisiin ajanvietteisiin.

Toiveita aktivoitumiselle käsityörintamalla on nyt kuitenkin enemmän kuin pitkään aikaan. Liikkeellä on jotain samaa, kuin blogimaailmassa ainakin täällä ja täällä. Eilen kävin läpi lankavarastoani ja tein lajittelua aivan uudesta näkökulmasta... ;)

Tämä vuosi tulee jäämään historiaan myös siten, että minä ja mieheni olemme ryhtyneet hurjiksi, ja rakenteilla on talo. Tällä hetkellä otan osaa lähinnä suunnitteluun (keittiö! kaakelit! olohuone! :O entäpä aikanaan piha!!!) ja tontin pällistelyyn, mutta jospa vasara ja pensselikin pysyisivät kätösessä, kunhan sen aika on.

Ja vielä infoamista. Rouviinnuttuani muutuin Huusta Sylviksi. Myös Ravelrysta minut löytää, mutta savolaisittain sylyvi:nä. Kanssakäymistä toivoisin myös livenä. Elämä keskittyy nyt Ylä-Savoon, eikä osallistuminen Kuopion neuletapaamisiin ole enää ihan vaivatonta. Surffatessani huomasin, että ainakin jossain vaiheessa tätä vuotta on yläsavolaisia neulojia kokoontunut Lapinlahdella. Kunhan seuraava ajankohta olisi tiedossa voisin minäkin paikalle saapua...

8 comments:

Kiki,purkaja said...

Kiitos mielenkiinnostasi neuletapaamiseen. Nyt ei ole suunniteltuja tapaamisia, mutta eiköhän syksyllä jatketa. Meitä on pieni joukko ollut koolla, viimeksi vain S ja minä. Syksyllä ainakin jatketaan. Mietin tässä miten sitten 13.6. KIP-päivänä pitäisikö tempaista Iisalmen torilla, siellä on pari penkkiä siinä linja-autoaseman luona...
Laitan blogisi suosikkeihini ja ilmoittelen syksyn tapaamisista heti kun tiedän asiasta.

kaisa said...

Onnea uuteen elämäntilanteeseen!

Sylvi said...

KIP-päivää kannattaa varmasti harkita. Voin ottaa osaa tuolloinkin. Kiinnostaisikohan Iisalmen sanomia? Tai Kauppahallin lankaliikettä? Sitä kautta voisi saada neuletapaamisiinkin lisää osallistujia.

Tikrunmami said...

Oi, hienoja uutisia, onnea salamatkustajasta!

Sekä kovasti tsemppiä rakentamiseen! Tuo pintojen suunnitteluvaihe onkin mukavaa :). Ja kun riittävän pitkälle miettii ennenkuin todenteolla rakentaminen alkaa, niin rakentamisvaiheessa on helpompaa, kun ei enää silloin tarvitse juosta kaupasta toiseen miettimässä kiireellä ratkaisuja.

Kiki,purkaja said...

Jos vaan saan itseni hereille tuolloin 13. päivä ennen iltapäivää niin tulen torille neuleen kanssa. Mitään järjestelyjä en ehdi tekemään niin lehdistön kuin kaupankaan suhteen, - ehditkö sinä.
Olen laittanut viestiä tästä asiasta tapaamisissa mukana olleille.

Eila said...

Kiva olisi kokoontua vaikka täällä Iisalmessa, olisi kiva jos lankaliike Kauppahallista tulisi mukaan. Pysyttelen kuulolla, laitan blogisi suosikkeihin niin pysyn ajan hermolla.

Sylvi said...

En lupaa mitään, mutta katsotaan, mitä saan aikaiseksi. Huomenna voisin ainakin käydä tiedustelemassa asiaa kauppahallin liikkeestä. Mikäs olisi hyvä aika tuona lauantaina? Klo 10-13?

Sylvi said...

KIP-päivästä Iisalmessa on nyt kirjattu sivuille www.wwkipday.com ja finnishknitblogs.foorumit.fi. Kellonajaksi merkitsin klo 10-13, ja paikaksi torin Kalapoika-patsaan.

Iisalmesta käsin-liikettä on informoitu, ja A4-mainoksia käyn viemässä ilmoitustauluille. Iisalmen sanomiinkin aion olla yhteydessä.